tirsdag 26. april 2016

Japan dag 7

Siden jeg bestemte meg for og aldri da tbane igen måte jeg ha en aen måte og kome meg runt på. Så jeg bestemte meg for a leie en bil. Japan står for mange bil merker som Mazda Datsun Nissan og mange fler. det sjede ikke så mye mer resten at dagen aent en at jeg sjørte runt i bilen jag hadde laid.

mandag 18. april 2016

japan dag 6

I dag gikk jeg en tur i en japansk hage. De skal symbolisere live i starten av hagen er det små planter og i sluten store. det er og så en elv i gjenom hagen som skal sybolisere over gangen for barn til voksen. jeg var i flere såne hager den dagen. noen av dem var så store som en park så jeg lurer på vor mye job gartnere har der.

torsdag 14. april 2016

Japan dag 5

I dag skule jeg på sumo kamp nå som jeg er i Japan må jeg jo se det. Da jeg kom fram til kamp arenan hadde kampene alerede startet. reglene i sumo bryting er veldig enkle to folk skal dyte verandre ut av den runde arenan. eter 20 minuter hadde jeg tenkt til og gå men det var så mange folk der at jeg ikke kom lenger en 2 meter unav plasen min. så jeg sat der i 3 time. helt til det hadde gått nok folk til at jeg kom meg ut.

tirsdag 12. april 2016

Japan Dag 4

Jeg viste egentlig ikke va jeg skule gjøre i dag så jeg bare gikk runt i Japan. jeg tenker og dra til et aent land om noen dager dere kan komentere vilket land der vil jag skal dra til. jeg gikk på en resturang for å spise frokost der bestilte jeg nudler. Jeg kan ikke si va resturangen het for jeg kan fortsat ikke lese japansk. Jeg bestemte meg for og ta t-banen til hotele og det angrer jeg veldig på. da t-banen stopet i nerheten av hotele var det så trankt at jeg ikke kom ut. Jeg kom ut på neste stop og jeg bestemte meg for at jeg aldri skule da T-bane igjen.

mandag 11. april 2016

Da kloken var 5 gikk jeg på sushi resturang. jeg liker ikke sushi men jeg bestilte det. jeapan har verdens største fiske flåte det er derfor sushi er så populert. eter jeg hadde spist gikk jeg til hotele. jeg sate på TVen på hotel rome mit. jeg kan ikke snakke japansk så jeg fikk ikke så mye ut av det.



mandag 4. april 2016

Da jeg våknet neste morgen var jeg veldig sulten.  Så jeg måtte finne en minibank for å få kjøpt frokost, fordi jeg ikke hadde Japanske penger, som forresten heter yen. Jeg gikk ut av hotellet for å finne en minibank. Jeg gikk ned på en t-bane stasjon men jeg så ingen minibank. I Japan er det folk som jobber med og dytte folk inn på t-baner. Og jeg ble dyttet inn på en t-bane av en Japaner som hadde denne jobben. Jeg prøvde å si at jeg bare så etter en minibank, og at jeg ikke skulle ta t-banen, men han ville ikke høre.


Det var så trangt på t-banen at jeg nesten ikke fikk puste. Det var så trangt at når t-banene stoppet falt jeg ut. Heldigvis var det bare noen hundre meter unna Hotellet. Det sto en minibank utenfor hotellet. Den var nesten umulig å bruke fordi jeg ikke kan lese Japansk, men jeg fikk noen yen ut av den. Så kjøpte jeg frokost.



torsdag 17. mars 2016

Da jeg kom fram til Japan var klokken 1 på natten. Da jeg kom fram til hotellet var det en japaner som stirret på meg som om jeg var noe ekkelt en hund hadde dratt med seg inn. Når jeg fikk hotellrommet gikk jeg rett og la meg.

tirsdag 15. mars 2016

Japan

Grunnen for at jeg ville dra til Japan er fordi jeg har lest japanske tegneserier som One pice, Naruto og Atakc on titan.



naruto



atack on titan

one pice

mandag 14. mars 2016

hei

Jeg skal til Japan ?#
Jeg våknet 3 på natten og satte meg i bilen og kjørte til Gardemoen. Flyplassen var helt full. Jeg sto i kø i en time. Jeg gikk rett til godteributikken, jeg kjøpte  4 kilo godteri. Jeg måte vente i 1 time på flyet.